buscar per localització esp · cat
Balneari Vila de Caldes
Hotel **** (30 habitacions)
Plaça de l'Àngel, 5 - 08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Tel. 93 865 41 00 Fax 93 865 00 95
Coordenades: Latitud 41° 38' 5.1066" (N) Longitud 2° 9' 41.8386" (E)
Altitud: 210 m.
Serveis: Piscina exterior amb solàrium; jardins; cafeteria amb terrassa; salons per a actes socials i reunions d'empresa; sala de TV i de lectura; sala de jocs; pàrquing privat; Internet sense cables (wi-fi); bicicletes mountain-bike de lliure accés; Totes les habitacions són exteriors; Restaurant Violeta de Caldes a la carta; menú executiu de dilluns a divendres; Galeria lúdico-termal i novateràpia; Camp de golf Sant feliu (25% de descompte pels clients de grup broquetas); Els nostres clients poden accedir a totes les instal.lacions de Balneari Broquetas (gimnàs, piscines, etc…).

Característiques de les aigües: Hipertermal (brollen a 70ºC), clorurades sòdiques, litíniques, fluorades i bicarbonatades.

Indicacions: Afeccions reumàtiques i de l'aparell locomotor; seqüeles de traumatismes; afeccions de l'aparell respiratori; lesions orgánico-cerebro-medulars; insuficiències cardiovasculars; hipertensions greus.

Altres tractaments: "Estrès" emocional o distonies neurovegetatives; tractament de l'obesitat; Estètica.

Tècniques de tractament: piscina termal; piscina termal amb jets a pressió, bombolles i cascada cervical; dutxa filiforme circular; vaporàrium; jacuzzis; bany d'essències; fangteràpia; quiromassatges i tractaments corporals d´última generació.

Complementàries: Servei d'estètica; tècniques especials; tractaments facials; tècniques de rehabilitació.

Direcció mèdica: Personal especialitzat.

ASSOCIACIÓ BALNEÀRIA
Av. Europa, 21 08401 GRANOLLERS Tel. 93 860 47 00
A/e: info@balneario.org · avís legal
Amb el suport de: